Vacature: manager Toezicht en Handhaving

17-11-2020
1275 keer bekeken

Wij zoeken een manager die integraal leiding gaat geven aan ongeveer 40 professionals. Iemand met een coachende, inspirerende, delegerende en faciliterende leiderschapsstijl. Stevig op de inhoud, zacht op de relaties. Met kennis van het VTH-werkveld en politieke en bestuurlijke sensitiviteit.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zoeken een ervaren manager die sparringpartner is van de directeur en proactief meedenkt met de andere managers van de verschillende organisatieonderdelen. Iemand die over grenzen van de vakgebieden heen kijkt en bijdraagt aan optimalisering van de doelstellingen en de sturing van de organisatie.

Wat zijn de functie-eisen?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Kennis van het VTH-werkveld
  • Visie op het team en organisatie als geheel
  • Mens- en resultaatgericht
  • Aantoonbare leiderschapskwaliteiten
  • Bestuurlijke- en politieke sensitiviteit

Wat bieden wij?
Wij bieden een vaste aanstelling. De functie is gewaardeerd op functieschaal 12. Het maandsalaris bedraagt maximaal € 5.872,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Informatie en reactie
Wil je meer weten? Bel met Jan Willem Strebus, directeur van de Omgevingsdienst Twente, via 06 52 45 71 46. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Hans van der A, senior HR Adviseur, bereikbaar op 06 50 03 76 31.

Reageren?
Je interesse voor deze functie kun je kenbaar maken door een mail te sturen aan solliciteren@odtwente.nl, voorzien van CV. Reageren kan tot vrijdag 8 januari 2021.  

Download de vacature (pdf) via onderstaande link

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen