Vacature BOA

14-01-2021
1158 keer bekeken

Wij zoeken een Buitengewoon Opsporingsambtenaar Domein II Milieu. Iemand die (economische) milieudelicten binnen het terrein van natuur, milieu en fysieke leefomgeving signaleert en opspoort.

Je ondersteunt bij (eenvoudige) zaken tot complexe strafzaken en maakt stukken op (procesverbaal, SAM-verbaal, BSB-m, politietransactie) . Je verzorgt informatie-uitwisseling met politie, justitie en overige opsporingspartners en je neemt deel aan de bereikbaarheidsdienst.

Inhoudelijke vakkennis is een must samen met een sterke affiniteit en ervaring in vergelijkbare organisaties.

Wat zijn de functie-eisen?
• Je hebt MBO niveau (afhankelijk van het taakgebied ook de bijbehorende opleidingseisen, plus aanvullende eisen aan BOA-schap)
• Je kunt zelfstandig werken
• Je hebt de basisopleiding voor boa’s genoten
• Je volgt de permanente her- en bijscholing voor boa’s
• Je bent bekend met opsporingsmethoden en –technieken
• Je kent handhavingsprocedures en jurisprudentie, strafvordering, verhoortechnieken en conflicthantering
• Je kunt taakgericht zoeken naar mogelijke overtredingen via digitale weg

Wat bieden wij?
Wij bieden een aanstelling in tijdelijke dienst die overgaat in vaste dienst. Het salaris wordt ingeschaald afhankelijk van opleiding en ervaring in de functie.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Hans van der A, Projectleider P&O Omgevingsdienst Twente, bereikbaar via 06 50037631.

Reageren?
Je interesse voor deze functie kun je kenbaar maken door een mail te sturen aan solliciteren@odtwente.nl, voorzien van CV. Reageren kan tot vrijdag 5 februari 2021.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen