Vergunningverlener Milieu (gesloten)

19-05-2021
1511 keer bekeken

Heb jij ervaring als vergunningverlener en lijkt het je interessant om in het mooie Twente aan een veilige en gezonde leefomgeving te werken? Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van Vergunningverlener Milieu.

Wat ga je doen?

  1. Behandelen van meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer (onder de Omgevingswet Besluit activiteiten leefomgeving), en het opstellen van maatwerkvoorschriften.
  2. Behandelen van meldingen op grond van het Besluit lozen buiten inrichtingen en het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval.
  3. Tijdig signaleren welke milieuspecialisten en/of juristen moeten worden ingeschakeld en hun bijdragen op relevantie, toepasbaarheid en benodigde diepgang beoordelen.
  4.  Afstemmen van procedures en richtlijnen.
  5. Bewaken van processen, regelgeving en de voortgang van de procedures.

Inhoudelijke vakkennis is een pré samen met ervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met soortgelijke organisaties.

Wat zijn de functie-eisen?

  • HBO niveau. Afhankelijk van het taakgebied de bijbehorende opleidingseisen.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Basiscursus Omgevingsrecht, AWB, WM, Bodem/NRB, BAL, Afval, Energie, Wro, Geluid, PGS.

Wat bieden wij?

Een werkplek bij een van de leukste werkgevers uit Twente die je uitdaagt en waar je kunt groeien. Wij bieden een aanstelling in tijdelijke dienst die overgaat in vaste dienst. Het salaris wordt ingeschaald in salarisschaal 8.

Contact en reageren

Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je telefonisch contact opnemen met de teammanager Martijn Luikens op 06-50073720, of met de HR-adviseur Hans van der A op 06-50037631.


Solliciteren kan tot vrijdag 25 juni 2021. Maak je interesse kenbaar door je motivatie en je CV te mailen naar solliciteren@odtwente.nl.

Download de volledige vacaturetekst via onderstaande link.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen