Ervaren juridisch adviseur(s)

10-05-2023
1787 keer bekeken

Heb jij veel ervaring als juridisch adviseur en ook affiniteit met het milieu? Word onze collega en draag bij aan een schone en veilige leefomgeving!

Wat ga je doen?

We zoeken een kandidaat die uitgebreide ervaring heeft als juridisch adviseur in het fysieke domein en met het thema milieu in het bijzonder. We hebben een jong en dynamisch team dat ervaring nodig heeft om de opgaves die voor ons liggen aan te kunnen. Naast de begeleiding van het team, zul je jouw collega’s adviseren over de juridische aspecten van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Daarnaast zul je je bezighouden met de volgende taken:

  • Het behandelen van zelfstandig complexe dossiers, inclusief behandeling bij de rechtbank of Raad van State;
  • De verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van een juridisch kader voor de komende jaren en je bent vraagbaak voor minder ervaren collega’s;
  • Zorg je voor bewaken van de werkvoorraad termijnen;
  • Een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de producten en diensten van de organisatie.

Wie ben jij?

Je bent oplossingsgericht en niet voor één gat te vangen. Je hebt bestuurlijke sensitiviteit en weet duidelijk en daadkrachtige met problemen om te gaan. Daarnaast beschik je over veel zelfstandigheid en ben je communicatief sterk. Verder:

  • Heb je en afgeronde WO-opleiding rechten;
  • Beschik je over uitgebreide kennis van wetgeving en jurisprudentie op het gebied van het fysieke domein en milieurecht in het bijzonder;
  • En heb je ervaring met het leiden van projecten en bij voorkeur een specialisatie in handhaving of vergunningverlening.

Download de vacature
Is dit jou op het lijf geschreven? Lees in onderstaande vacaturetekst wat wij jou bieden en hoe je kunt solliciteren.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen