Omgevingstafel TwenteVoor Twentse casemanagers

Welkom!

Wanneer een initiatiefnemer (of de gemeente zelf) een idee heeft voor een ruimtelijke ontwikkeling dan beoordeelt de gemeente of het initiatief wenselijk is. Vaak kan de gemeente zelf inschatten of het initiatief haalbaar is. Soms is het lastiger en is inbreng van, én afstemming tussen, meerdere ketenpartners nodig. Dan kan een inhoudelijke dialoog over het plan op de omgevingstafel uitkomst bieden aan Twentse casemanagers.

Wat is de Omgevingstafel Twente? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer

 

 

Behandelde initiatieven

Ter inspiratie enkele voorbeelden van behandelde initiatieven.

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"235166"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Vragen?

Mocht je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Contact

 

 

 

 

Cookie-instellingen